KVC NOKERE KRUISHOUTEM B: EINDRONDE BEGINT DONDERDAG IN LOCHRISTI

KVC NOKERE KRUISHOUTEM B:
EINDRONDE BEGINT DONDERDAG IN LOCHRISTI
 
Terwijl KVC Nokere Kruishoutem A nog altijd, en terecht, in de kampioenensfeer is ondergedompeld, maakt  KVC Nokere Kruishoutem B zich klaar om donderdag 10 mei de eerste match in de eindronde te spelen.
Voor de eerste ronde was onze ploeg vrijgeloot. Er zou pas op donderdag 10 mei gespeeld worden tegen de winnaar van de  vorige zondag gespeelde match  Lochristi B – Huise Ouwegem.
Er werd gehoopt dat het een match (derby) tegen Huise Ouwegem (op verplaatsing) zou worden maar het viel anders uit. Na de speeltijd van 90 minuten was het in Lochristi 1-1. De verlengingen veranderden niets aan de stand. De strafschoppen beslisten (5-3 in het voordeel van Lochristi B).
Donderdag gaat onze ploeg, onder leiding van de gedreven coach Joachim Dhondt, in Lochristi voluit voor de zege (aftrap om 15.00 uur) Toen de A-ploeg in Zingem en in Bevere beslissende matchen voor de titel speelde was er de opvallende vokale steun van de B-ploeg. Wellicht mag het omgekeerde nu verwacht worden ? Wij duimen alvast voor onze B-ploeg die terugblikt op een uitstekend seizoen in 4de provinciale. (NKMR)