U9A De Poulidor van de tornooien??

U9A De Poulidor van de tornooien??
Vandaag namen we deel aan ons eigen tornooi. Niet enkel het weer maar ook de organisatie was van grote klasse.
Poule wedstrijden.
Dentergem –KVC:  4-4
De eerste wedstrijd was vroeg en daar hadden onze jongens wat last mee.  Ze waren wakker maar niet op voetbalvlak .  Ze deden perfect wat ze geleerd hadden maar kenden wan tegenval. Dentergem speelde vrij en kwam 3-0 voor.  Ze dachten dat de zege binnen was. de trainer veranderde van tactiek en dat loonde. Een knappe aanval en 3-1. Op de counter werden we koud gepakt 4-1. We toonden weerbaarheid en via goed combinatie spel maakten we er 4-2van. Direct erna konden we de aansluitingstreffer maken 4-3.  Een afstandsschot werd gelost en knap binnengetikt. 4-4.  we kregen nog enkele kansen om op voorsprong te komen maar hadden net geen tijd genoeg.
Bellem –KVC:  1-2
Bellem had een goed voetballende ploeg en we werden in het beging wat weggedrukt. We kwamen terecht 1-0 achter. De training wierp zijn vruchten af. Proficiat aan de jongens om het geleerde in praktijk om te zetten. Bellem werd 2 keer koud gepakt. 1-2
Sottegem –KVC:  3-5
Sottegem was een onbekende voor ons. We namen de wedstrijd in handen . Toch was het Sottegem die op voorsprong kwam. 1-0. Opnieuw een achterstand ophalen. Een mooie dribbel bracht on gelijk. 1-1. Sottegem was de mindere maar slaagde er in het ons moeilijk te maken. Op de counter werd het met een knap schot 1-2. Sottegem kwam met een gelukje gelijk. 2-. Wij hadden ook het geluk aan onze kant en kwamen 2-3 voor. Sottegem bleef dreigen en maakte opnieuw gelijk.3-3.
Een knappe voorzet vanop rechts werd mooi op de slof genomen en 3-4. Het spel ging heen en weer . Op het einde konden we de kloof uitdiepen tot 3-5.
Zingem –KVC:  2-3
In de competitie hadden we een total offday en verloren we zwaar van Zingem. De trainer en de spelers wilden revanche. Indien we konden winnen was een finale  zeker. We lieten Zingem niet in hun spel komen en onze doelman die opnieuw sterk speelde kwam een aantal keer goed tussen beide. Zingem kwam na een knappe actie 1-0 voor. Gelukkige konden we direct gelijk maken met een mooi schot. Zingen deed ons pijn en we moesten tot het uiterste gaan. Via een zijwaarts tikje werd de doelman verschalkt en stonden de bordjes gelijk 2-2. Het spel ging mooi heen en weer. Beide ploegen kregen kansen. We kwamen na een knappe actie 2-3 voor. Zingem drukte  en wij speelden als professionals ( lees wat tijd rekken) de wedstrijd uit. De finale was een feit.
 
 
Finale Wielsbeke- KVC:  8-1
Wielsbeke had al zijn wedstrijden gewonnen. Ze speelden sterk. In de finbale was het beste er bij onze mannen af en ook de warmte speelde zijn rol. Wielsbeke had ook 3 provinciale spelers opgesteld.  De wedstrijd was pas op gang gefloten of we keken opnieuw tegen een achterstand aan 1-0 Eventjes hadden we hoop de situatie om te buigen maar deze werd snel de kop ingedrukt na de 2-0. De moed en vermoeidheid sloeg in de benen en Wielsbeke liep uit tot 7-0. We poogden en combineerden bij momenten goed maar niet goed genoeg om Wielsbeke te doen twijfelen. We scoorden nog een eer redder 7-1 en Wielsbeke won verdiend met 8-1. Een terechte winnaar.
Ondanks de tweede plaats een zeer tevreden trainer  die inzet en mooi voetbal zag. Grote klasse om telkens een achterstand op te halen.
Supporters , staf en spelers konden terugblikken op een geslaagd tornooi.