U9A trekken aan het kortste eind tegen Machelen

U9A trekken aan het kortste eind tegen Machelen
 
De match was pas begonnen en we werden al via een mooie combinatie op achtervolgen aangewezen. 1-0. Machelen was vinniger en zat korter op de bal. In geen tijd stonden we 4-0 achter.
Onze mannen waren het eerste kwart niet bij de les.  Als we de bal hadden voetbalden we en dat gaf ons moed. Een intrap werd knap op de sloef genomen en het stond 4-1. Machelen scoorde 5-1. Een mooie voorzet werd  met de buiten kant voet geraakt en de doelman was kansloos. 5-2 Machelen bleef het ons moeilijk maken door snel in te spelen en goede looplijnen te lopen. Ze liepen uit tot7-2.
Onze mannen vonden een oplossing gekoppeld aan grote inzet en weerbaarheid. Een knap schot werd gelost en simpel binnen getikt . 7-3. Onze flank speelde zich knap vrij en legde aan. De bal verdween in de korte hoek in doel. 8-4. Niet veel later opnieuw zelfde situatie  en 8-5. Machelen kwam nog sporadisch dreigen en slaagden er in om 9-5 te maken.  Een loopactie centraal kon niet tegen gehouden worden en met een puntertje werd het 9-6. Machelen trof tot 2 keer toe de paal.  We hadden overwicht en Machelen was het noorden kwijt. Bal verlies Machelen en 9-7. Het werd 10-7. Een mooie pas en onze aanvaller stond vrij voor de doelman en dan weet je hoe laat het is. 10-8. Machelen weerde zich en kon opnieuw scoren. 11-8. Een knappe draai en schot verraste de  doelman .11-9. Een knappe solo slim met goede dribbels en knap schot 11-10. de spanning onder de supporters was te snijden. Het geluk was bij de gelijkmaker aan onze zijde. Een frommelgoal. De doelman kreeg de bal niet onder controle en de bal dwarrelde in doel. 11-11. We kwamen op voorsprong na goed samenspel en knappe afwerking. 11-12. He spel bleef op en neer gaan met kansen aan beide zijden. Een gelijkspel leek in de maak. Machelen had geluk bij de afwerking en kon  3 keer scoren. 15-12. Ook wij kenden geluk een knap schot ging via de paal tegen de doelman in doel. 15-13. We drongen nog aan maar Machelen was efficiënt op het einde en maakte het af. 17-13.
Een mooie spannende einde seizoenswedstrijd.  Nu nog de tornooien en het seizoen zit erop.
Alvast bedankt aan de trouwe supporters.