NOKERE KRUISHOUTEM B WINT EERSTE MATCH

Vorige zaterdagavond was er, terecht, na de match grote vreugde  voor de eerste zege van Nokere Kruishoutem B. Met drie op negen is de start hoopgevend. In principe speelt men zaterdagavond om 19.30 uur op verplaatsing tegen C. Melle.

Met een knipoog naar de match tegen Smetlede (2-1 winst) moet gezegd, dat Nokere Kruishoutem B eerst op achterstand werd geplaatst. De rust kwam met 1-1 nadat Simon De Ruyck (30’) voor de gelijkmaker had getekend. Elias De Ruyck, gestart op de bank, maakte in het laatste kwartier (82’) het winnende doelpunt. Een goede zaak voor de ploeg van trainer Joachim D’Hondt die meteen is vertrokken om het verder qua prestaties en uitslagen goed te doen. Maarten De Clercq deed na schorsing zijn wederoptreden.  Niels Meganck, de vorige speeldag ziek, deed eveneens zijn wederoptreden. Jarl Revyn viel halfweg de eerste helft gekwetst uit. Hij werd vervangen door Thomas Demey.

Voor Nokere Kruishoutem A werd de verplaatsing naar Geraardsbergen een maat voor niets. De ploeg kwam op voorsprong via een own-goal. Later kwam de thuisploeg opzetten en maakte drie goals. Michael Kissi (knie) was er niet bij. Nicolas Meersschaut was nieuw in de ploeg. Joeri Serruys is hersteld van zijn handbreuk en deed zaterdag een goed wederoptreden met de beloften. Hij is klaar om de A-ploeg weer van dienst te zijn. Nokere Kruishoutem A speelt zaterdagavond om 19.30 uur thuis tegen Borsbeke (NKMR)